Recerca sobre Polsos Elèctrics d'Alt Voltatge en Cyta CESIA 2024

5/04/2024
  • CESIA 2024

El grup de recerca de Noves Tecnologies de Processament d'Aliments de la Universitat de Saragossa, liderat pel Dr. Ignacio Álvarez, guanyador en 2024 de la VII convocatòria d'ajudes de la Càtedra AgroBank per a la transferència del coneixement al sector agroalimentari, ha presentat el seu treball sobre “Impacte de la tecnologia de Polsos Elèctrics d'Alt Voltatge (PEF) en filets de lluç” en el congrés Cyta CESIA 2024 que ha tingut lloc a Barcelona del 2 al 4 d'abril de 2024. En el treball, que va ser presentat oralment per la investigadora predoctoral Vanesa Abad, també participa el Dr. Guillermo Cebrián. La Càtedra AgroBank està finançant actualment noves recerques d'aquest grup que donen continuïtat a aquest treball dirigides a la implementació de la tecnologia dels PEF per a la inactivació d'Anisakis en peix fresc, conjuntament amb Scanfisk Seafood SL, empresa de referència en el mercat europeu especialitzada en la importació, exportació, elaboració i comercialització de peix fresc i congelat.

El congrés Cyta CESIA 2024, organitzat conjuntament per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona, és un punt de trobada de professionals de la ciència, la tecnologia i l'enginyeria dels aliments, on es tracten temes relacionats amb l'alimentació i la salut, la innocuïtat alimentària, els avançaments en les tecnologies de processament dels aliments, la sostenibilitat alimentària, la transformació digital i la comunicació i la divulgació a l'àmbit de la ciència i tecnologia dels aliments.

Arxiu

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals